Till innehåll på sidan

Inloggning och support för WIS

MSB erbjuder teknik- och användarsupport för WIS dygnet runt alla dagar. Vid brådskande ärenden utanför kontorstid är ett telefonsamtal det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss.

Kontakt

WIS-support
010-240 43 00

Inloggning till WIS

Inloggning till WIS utbildningsmiljö

Har du glömt ditt lösenord?

Om du har glömt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenordet?" på inloggningssidan, så får du ett nytt lösenord via SMS. Av säkerhetsskäl gäller detta inte administratörer. Du kan även få ett nytt lösenord genom att kontakta din organisations WIS-administratör eller WIS-supporten.

Skapa konto för ny användare

Om din organisation redan är registrerad i WIS kan den som är WIS-administratör i din organisation skapa ett konto åt dig. Om du inte vet vem som är administratör hos er kan WIS-supporten ta reda på det åt dig.

Registrera ny aktör

Om din organisation saknar konto kan ni registrera er som ny aktör.

Registrera ny aktör i WIS

Om WIS-support

WIS-supporten är öppen dygnet runt alla dagar. Utanför kontorstid besvaras telefonsamtal av MSB:s tjänsteman i beredskap som hanterar akuta drift- och inloggningsproblem. Vid brådskande ärenden utanför kontorstid är ett telefonsamtal det snabbaste sättet att komma i kontakt med supporten.

E-post samt metodfrågor besvaras så snart som möjligt under kontorstid av ordinarie personal.

Senast granskad: 23 januari 2020

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan