Till innehåll på sidan

MyPages - Field Staff

MyPages-Field Staff är en webbportal där alla som är intresserade av att arbeta i MSB:s insatser kan registrera sina kontaktuppgifter samt information om utbildning, arbetslivserfarenhet och språkkunskaper. Intresseanmälningar till MSB:s resursbas eller ansökningar till utannonserade tjänster i insatsverksamheten sker via MyPages-Field Staff.

Öppna verktyget - MyPages - Field Staff

Detaljer

Målgrupp

  • Insatspersonal

Att skapa ett konto på MyPages är en grundförutsättning för att du ska kunna lämna intresseanmälningar till resursbasen eller söka utannonserade tjänster. Enbart en registrering på MyPages innebär alltså inte att du ingår i MSB:s resursbas eller att du automatiskt kommer att kontaktas av handläggare på MSB.

Den information som du registrerar i MyPages utgör ditt cv vid en eventuell rekrytering till insats eller vid registrering till resursbasen. Det är därför av stor vikt att du gör en komplett registrering, samt att du registrerar dina uppgifter på engelska. För att ditt cv hela tiden ska vara så konkurrenskraftigt som möjligt bör du uppdatera dina uppgifter på MyPages kontinuerligt.

Få support med MyPages-Field

Stöter du på problem eller har synpunkter gällande MyPages är du varmt välkommen att kontakta vår supportfunktion genom att skicka ett meddelande till: mypages@msb.se

Om du önskar att bli uppringd för vägledning per telefon, ange detta i meddelandet tillsammans med ett telefonnummer där vi kan nå dig.

Senast granskad: 19 april 2024

Till toppen av sidan