Till innehåll på sidan

Dinsäkerhet.se stängde 8 december

Webbplatsen dinsäkerhet.se stängde 8 december 2021. Mycket information har flyttats över till msb.se och ingången Råd till privatpersoner.

Dinsäkerhet.se var gammal både vad gäller teknik, design och innehåll. Webbplatsen uppfyllde till exempel inte webbtillgänglighetsdirektivet och hade behövts göras om från grunden, vilket även gäller innehållet som blivit gammalt. Då de resurserna inte fanns fattades beslut om att webbplatsen skulle stängas ned. Eftersom webbplatsen läggs ned kommer också de sociala medier-konton kopplade till dinsäkerhet.se sluta uppdateras eller döpas om. Det gäller:

Dinsäkerhet.se på Facebook som slutar uppdaterasDinsäkerhet.se på Twitter som slutar uppdaterasDinsäkerhet.se på Instagram som kommer byta namn till MSB.

För dig som har länkat till dinsäkerhet.se

Många sidor har flyttats över till msb.se och vi ser gärna att du länkar om från dinsäkerhet.se till sidans motsvarigheten på msb.se.

Råd till privatpersoner

De sidor som inte längre är aktuella kommer inte heller att fungera. Då behöver de länkas om till en annan myndighet eller organisation.

På följande sajter går det att hitta information om ämnen som inte längre går att hitta på dinsäkerhet.se

Kemikalier i hemmet

Kemikalieinspektionens webbplatsGiftinformationscentralens webbplats

Livräddning

SOS Alarms webbplatsSvenska livräddningssällskapets webbplatsFilmer om HLR på HLR-rådets webbplats

Säkerhet i fjällen

Fjällsäkerhetsrådets webbplats

Säkerhet på is

Issakerhet.se

Trafik

Trafikverkets webbplats

Väder

SMHI:s webbplats

Kontakt

Om du har svårt att hitta något tidigare material eller funderar över något annat om nedläggningen, kontakta kommunikation@msb.se

Senast granskad: 10 december 2021

Till toppen av sidan