Till innehåll på sidan

Pågående rekryteringar

När vi behöver stärka kapaciteten i resursbasen eller söka personal till en specifik tjänst publiceras annonser på denna sida. Första steget till att registreras i resursbasen, för att kunna delta i insats, är att du registrerar dig på MyPages. Därefter skickar du in din ansökan via MyPages när din kompetens efterfrågas.

I rutan nedan ser vilka profiler som vi söker för att stärka upp vår resursbas. Är rutan tom innebär det att vi inte har behov av att stärka upp resursbasen just nu.

Kommande insatsuppdrag

5 oktober 2020
Klockan 00.00

Information Management Specialist to UNDP in Yemen

The Swedish Civil Contingencies Agency (MSB) is looking for an Information Management Specialist for supporting UNDP and the Emergency Mine Action Project in Yemen. Job Purpose and organizational Context: Yemen has suffered numerous conflicts since ...

9 september 2020
Klockan 00.00

Experter inom "Vatten, Sanitet och Hygien" till vår resursbas för internationella uppdrag

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) öppnar nu resursbasen för experter inom vatten, sanitet och hygien (Water, Sanitation and Hygiene Expert- WASH) som är intresserade av att delta i internationella insatser inom humanitärt bistånd.. Du b...

4 september 2020
Klockan 00.00

Miljörådgivare till vår resursbas för internationella uppdrag

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) öppnar nu resursbasen för Miljörådgivare (Environmental Field Advisor-EFA) som är intresserade av att delta i internationella insatser inom humanitärt bistånd, tidig återuppbyggnad eller katastrofriskre...

Så här ansöker du

Ansökan genom att  logga in på ditt MyPages-konto (information om hur du skapar konto på MyPages får du nedan). Därefter klickar du på den annonsen du är intresserad av och anger att du önskar söka. Du får då möjlighet att skriva ett personligt meddelande till din ansökan. Ditt CV utgörs av de uppgifter som du redan har registrerat via webbportalen.

Urval

När ansökningstiden har gått ut för en annons genomförs en urvalsprocess. De personer som vi anser möter kompetenskraven bjuds in till intervju, antingen i person eller via telefon. Nästa steg är att kontakta de personer som angivits som referenser. De sökande som efter intervju och referenstagning godkänns, registreras i resursbasen.

MyPages

MyPages är en webbportal där alla som är intresserade av att arbeta i MSB:s insatser kan registrera sina kontaktuppgifter samt information om utbildning, arbetslivserfarenhet och språkkunskaper. Den information som du registrerar via portalen ligger till grund för det CV som vi genererar från MyPages vid en eventuell rekrytering. Det är därför av stor vikt att du gör en komplett registrering, samt att du registrerar dina uppgifter på engelska. För att ditt CV hela tiden ska vara så konkurrenskraftig som möjligt bör du uppdatera dina uppgifter på MyPages efterhand som du tillägnar dig ytterligare erfarenheter och utbildningar.
 
Genom att registrera dig på MyPages hamnar du i vår kandidatbank. Det innebär inte att du har blivit registrerad i resursbasen eller att du automatiskt kommer att kontaktas av handläggare på MSB. För att registreras i resursbasen, vilket är en förutsättning för att kunna delta i insats, måste du genomgå en urvalsprocess. Detta sker genom att du ansöker då vi annonserar på vår webbplats.

Logga in på befintligt MyPages-konto

MSB:s resursbas 

I MSB:s resursbas ingår personer med expertis inom en rad olika kompetensområden. Dessa personer har genomgått en urvalsprocess, samt deltagit i MSB:s introduktionsutbildning. Det är i första hand i resursbasen som vi söker efter personal då vi ska rekrytera till en insats. När vi behöver stärka resursbasen med fler personer eller nya kompetensområden lägger vi ut annonser på denna sida. Om du har intresse av att delta i insats och ser en annons som överensstämmer med din kompetens och erfarenhet så rekommenderar vi dig att söka.

Läs mer om vilka typer av profiler som finns i resursbasen

Senast granskad: 15 maj 2019

Kontakta

När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser. Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.

Till toppen av sidan