Till innehåll på sidan

Jobba hos oss

Är du redo att göra andra beredda? MSB arbetar för ett säkrare samhälle i en föränderlig värld. Det är vi som stärker Sveriges förmåga att fungera i kris och till och med krig.

Det betyder att alla våra medarbetare bidrar till ett land där människor är beredda: Från norr till söder sprider vi kunskap och agerar för att skydda liv och hälsa, samhällets funktionalitet och grundläggande värden som demokrati, rättssäkerhet och mänskliga rättigheter.

Det är ingen liten sak. Därför befolkas MSB av medarbetare som åstadkommer något stort tillsammans – mänskliga katalysatorer som leder och inspirerar andra. Som når ut till människor, myndigheter, företag och organisationer. Också utanför landets gränser, ofta på svårtillgängliga platser som drabbats av krig och naturkatastrofer.

Nu behöver vi fler medarbetare som har den rätta inställningen. Som kliver fram om krisen kommer. Som kliver fram och får andra med sig. Som har klokheten att förutse vad som ska hända och förmågan att agera när det händer.

Det fina är att den egenskapen inte är knuten till någon yrkesroll. Den finns i analytikern såväl som i samordnaren. I läraren såväl som i cybersäkerhetsexperten. Den finns i Karlstad, Stockholm, Rosersberg, Sandö, Kristinehamn och Revinge.

Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering. Bli en del av oss, se vilka lediga tjänster som finns just nu eller prenumerera på våra lediga jobb.

Vi arbetar för ett säkrare samhälle – vill du bli en av oss?

Prenumerera på lediga jobb

Senast granskad: 8 april 2024

Till toppen av sidan