Till innehåll på sidan

WIS

WIS är en portal för Sveriges krisberedskap där aktörer delar information före, under och efter samhällsstörningar. Genom att aktivt dela information i WIS kan alla enkelt och effektivt skapa sig en helhetsbild av läget, en samlad lägesbild.

Öppna verktyget - WIS

Detaljer

Ämneskategori

  • WIS

Typ av system

  • Kommunikationstjänster

Ny inloggning och ny design i WIS

Nu har vi infört tvåfaktorsautentisering vid inloggning i WIS. Första gången du ska logga in i WIS med den nya inloggningen måste du skapa ett inloggningskonto. Till din hjälp finns instruktioner att följa på sidan. Det finns även en guide på hjälpsidorna för WIS. 

Utöver ny säkrare inloggning har WIS även fått ny design, ökad tillgänglighet och förbättrade funktioner.

Inloggning i WIS – Så loggar du in i WIS första gången

Nyheter

4 april 2022
Klockan 16.17

WIS får ny inloggning 10 april

MSB strävar hela tiden efter att utveckla WIS för att användningen ska bli enklare och säkrare. Den 10 april inför vi därför tvåfaktorsautentisering vid inloggning i WIS. Under uppgraderingen, som påbörjas klockan 9 och som beräknas pågå under några timmar, är WIS inte tillgängligt för dig som användare.

16 februari 2022
Klockan 9.16

Välkommen att anmäla dig till Forum för säkra kommunikationer

Forum för säkra kommunikationer är ett digitalt forum för dig som använder Rakel och andra säkra kommunikationer från MSB.

18 januari 2022
Klockan 9.19

Dagen för säkra kommunikationer hålls den 2 juni

MSB levererar och utvecklar säkra kommunikationer med tjänster och funktioner för samhällsviktiga aktörer inom totalförsvaret. I år bjuder vi in till konferensen Dagen för säkra kommunikationer som hålls den 2 juni på Kistamässan.

16 december 2021
Klockan 9.52

WIS får säkrare inloggning och ny design 2022

MSB strävar hela tiden efter att göra WIS-användningen enklare och säkrare. Därför inför vi under första kvartalet 2022 tvåfaktorautentisering vid all inloggning i WIS.

26 oktober 2021
Klockan 12.08

Vädervarningar från SMHI i WIS

Nu lanserar MSB ”SMHI vädervarningar”, ett helt nytt menyval i WIS. WIS (webbaserat informationssystem) blir därmed ett viktigt verktyg i SMHIs fördjupade samverkan med regionala aktörer nu när förnyade vädervarningar införs i Sverige.

Senast granskad: 19 april 2022

Till toppen av sidan