Till innehåll på sidan

Boende på MSB Revinge

Skolan bedriver en egen internatverksamhet med boendenivå från studentkorridor med självhushåll till hotellstandard med restaurang.

Beroende på vilken utbildning du går kan boendeformen skilja sig åt i standard. Ibland ingår mat, ibland inte. Det samma gäller städning. I ditt välkomstbrev framgår vad som gäller för just dig och den utbildning du blivit antagen till.

Du som ska delta i någon av MSB:s kortare kurser

Om du går någon av MSB:s kortare kurser har du möjlighet att bo på Revinges internat. Här bor du i antingen enkelrum eller modulboende (delad dusch och toalett), med internetuppkoppling och tv på rummet. I varje hotellbyggnad finns gemensamt samlingsrum med tv och kök. I din anmälan har du haft möjlighet att ange dina önskemål om logi och kost.

Behöver du komma kvällen innan utbildningen startar kontaktar du vår reception. Observera då att mat inte alltid finns tillgänglig. Kontrollera restaurangens öppettider. Någon annan restaurang eller affär finns inte på gångavstånd.

Besöka MSB RevingeDu som ska läsa Skydd mot olyckor (SMO)

För boende i regionen rekommenderar vi dig att kontakta någon av de lokala bostadsförmedlarna. Dessa kan hittas via kommunens, eller omkringliggande kommuners, webbplatser.

Du som ska läsa SMO på distans

De studenter som läser på SMO distans kan i mån av plats få bo på verksamhetsstället under sin närträff. Kontakta receptionen i Revinge.

Senast granskad: 26 april 2024

Till toppen av sidan