Till innehåll på sidan

Temaseminarier inom kärnenergiberedskapen

MSB genomför temaseminarier inom kärnenergiberedskapen. Seminarier syftar till att deltagarna ska få ta del av aktuell forskning och utveckling inom relevanta ämnesområden.

Detaljer

Målgrupp

Temaseminarier inom kärnenergiberedskapen vänder sig till alla län och kommuner samt de aktörer som kan bli involverad i sanering efter en kärnteknisk olycka.

Förkunskaper

Eventuella förkunskaper och förberedande uppgift finns angivet i respektive tillfälle.

Kostnad

Temaseminariet är avgiftsfri.

Digitala temaseminarier

Under 2024 kommer det att erbjudas en serie korta (max 2 timmar långa) digitala seminarier med ett ämne per tillfälle. Tidigt under 2024 kommer det presenteras ett schema över planerade temaseminarier.

Seminarierna kommer att genomföras via ZOOM. För att kunna genomföra ett seminarium behöver du ha tillgång till en dator, en internetanslutning med en god överföringskapacitet samt ett headset med mikrofon och en webbkamera.

Det går att delta vid alla tillfällena eller endast vid något enstaka tillfälle. Anmälan görs till varje tillfälle. Det finns ett max antal på 30 platser för deltagande.

Upplägg

  • Kort introduktion av ämnet
  • Föreläsning på cirka 45 minuter
  • Paus
  • Gruppdiskussion
  • Avslutning

Information

Du kommer att få ett välkomstbrev till seminariet när ansökningstiden gått ut med mer konkret information. Dagen innan seminariet får du ett mejl med en länk till ZOOM klienten för seminariet.

Eventuella förkunskaper och förberedande uppgift finns angivet.

Senast granskad: 4 oktober 2022

Till toppen av sidan